lørdag, 13. april - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVStatens Serum Institut afholder vaccinedag

Statens Serum Institut afholder vaccinedag

Den 23. september afholdte Statens Serum Institut (SSI) en vaccinedag. Dette var der flere grunde til; Internettet og de sociale medier var en af dem.

Som man kan se på billedet, var en af grundene til at SSI afholdte en vaccinedag, at internettet og de sociale medier er kommet for at blive og i stigende grad påvirker dem. I den sammenhæng inddrog SSI vores hjemmeside i deres foredrag, hvilket vi er meget stolte af. Vi ved dermed, at det gør en forskel at informere korrekt, samt hvor stor en betydning det har, at vores læsere samtidig formår at få delt oplysningerne bredt ud. På den måde er vi alle med til at kunne forbedre mulighederne for retfærdig oplysning – og kan skabe ændringer i et ellers fastlåst system.

http://www.ssi.dk/Vaccination/Boernevaccination/SSI%20Vaccinedag%202014.aspx

Et meget godt eksempel på hvordan vores hjemmeside virker, ses da SSI senere i programmet omtaler HPV-vaccinen. Statens Serum Institut havde efter sigende tænkt sig at ændre på HPV-doserne hos unge piger fra 3 til 2 i løbet af september. Men da et nyhedsmedie i starten af august omtalte den manglende ændring herhjemme, besluttede SSI pludselig at fremskynde processen, så doserne blev ændret med det samme. Her på hjemmesiden havde vi allerede skrevet om den manglende annoncering af ændrede doser i juni, hvilket derfor har gjort det muligt at få ud til nyhedsmedierne.

Det er dejligt, at man gennem pres, både via sociale medier og nyhedsmedierne, kan presse myndighederne til at gøre det rigtige. Vi håber, at vi fortsat kan presse myndighederne omkring HPV-vaccinen, således at alle bivirkninger tages alvorligt og anerkendes, samt at denne vaccine bliver undersøgt tilfredsstillende.

http://hpv-vaccine-info.org/bt-danske-piger-har-faet-for-hoj-dosis/

HPV 3-2 doser

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter