søndag, 19. maj - 2024
ForsideMisinformationMisinformation i medierneSkræmmekampagne fra Sex og Samfund

Skræmmekampagne fra Sex og Samfund

Sex og Samfund er endnu engang ude med en skræmmekampage i medierne.

Nu begynder kampagnerne for, at også unge mænd skal have tilbudt denne vaccine. Det til trods for, at der ingen indikationer er på, at HPV vaccinen skulle beskytte mod analkræft og mund og halskræft som Sex og Samfund ellers hævder.

Kræftvaccine til drenge: Tør vi vente?

Merck, producent af HPV-vaccinen Gardasil, og producenten bag utallige skandaløse produkter, har tidligere annonceret, at de er klar til forsøg med HPV-vaccinen på mænd, de vil foregå på mænd i alderen 16-26 år. Nye studier har vist, at blot et år efter en fuld vaccination med Gardasil, ses et markant fald i antistoffer blandt en stor gruppe af undersøgte mænd. Og efter 3 år, er blot 57% seropositive for den karcinogene HPV type 18, som Gardasil ellers skal beskytte imod.

Så det kan undre at Sex og Samfund på den måde prøver at sælge HPV-vaccinen Gardasil til mænd. I artiklen trækker de en parallel til mund og halskræft, selv om Bjarne B. Christensen i artiklen anerkender, der ikke findes en eneste undersøgelse der indikerer at Gardasil skulle beskytte mænd mod mund og halskræft. Bjarne B. Christensen spørger i artiklen: “Tør vi vente”.

Og svaret burde være et rungende ja.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter