søndag, 19. maj - 2024
ForsideBivirkningerBivirkningsramte i DanmarkSkabelon til HPV-vaccine bivirkningsramte til TV2 redaktion

Skabelon til HPV-vaccine bivirkningsramte til TV2 redaktion

Til alle HPV-vaccine bivirkningsramte – TV2 Nord og TV2 Øst har inden for de sidste to uger vist interesse for HPV-vaccinen og den skade den medfører.

For at vise, at det ikke blot drejer sig om et par piger, er det vigtigt at flere skriver ind, så omfanget af HPV-vaccine bivirkningsramte piger kan synliggøres. Send en kort beretning til din lokale TV2 redaktion og hovedredaktionen, brug meget gerne vedlagte skabelon som inspiration.

Der blev i det seneste indslag fra TV2 Øst oplyst om 4 tilfælde af POTS fra januar til september. Hvis I er diagnosticeret med POTS er det en god idé at skrive det, så journalisterne kan se udviklingen fra de første 9 måneder af 2013 til dags dato. Skriv også hvis I har symptomer, men endnu ikke er blevet undersøgt eller diagnosticeret.

Send senest din mail til redaktionen i løbet af denne uge, til:

redaktion@lorry.dk
redaktion@tv2nord.dk
redaktionen@tvmidtvest.dk
redaktionen@tv2fyn.dk
tvsyd@tvsyd.dk
redaktion@tv2east.dk
redaktion@tv2oj.dk
redaktion@tv2bornholm.dk

Send evt. nedenstående links med tidligere indslag med, så de redaktioner der ikke har set historierne fra de andre lokalstationer, har mulighed for at blive opdateret.

Indslag fra TV2 Øst: Syg efter vaccine

Indslag fra TV2 Nord: Efter alvorlige bivirkninger: Advarer mod HPV-vaccine

Det kan også anbefales, at I sender supplerende links med i mailen, så journalisterne får øje for problemets omfang. Der er mange tilgængelige informationer, og der kan evt. bruges links fra “Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen”’s side.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter