Forside Bivirkninger Bivirkningsramte i Danmark Skabelon til HPV-vaccine bivirkningsramte til TV2 redaktion

Skabelon til HPV-vaccine bivirkningsramte til TV2 redaktion

Til alle HPV-vaccine bivirkningsramte – TV2 Nord og TV2 Øst har inden for de sidste to uger vist interesse for HPV-vaccinen og den skade den medfører.

For at vise, at det ikke blot drejer sig om et par piger, er det vigtigt at flere skriver ind, så omfanget af HPV-vaccine bivirkningsramte piger kan synliggøres. Send en kort beretning til din lokale TV2 redaktion og hovedredaktionen, brug meget gerne vedlagte skabelon som inspiration.

Der blev i det seneste indslag fra TV2 Øst oplyst om 4 tilfælde af POTS fra januar til september. Hvis I er diagnosticeret med POTS er det en god idé at skrive det, så journalisterne kan se udviklingen fra de første 9 måneder af 2013 til dags dato. Skriv også hvis I har symptomer, men endnu ikke er blevet undersøgt eller diagnosticeret.

Send senest din mail til redaktionen i løbet af denne uge, til:

redaktion@lorry.dk
redaktion@tv2nord.dk
redaktionen@tvmidtvest.dk
redaktionen@tv2fyn.dk
tvsyd@tvsyd.dk
redaktion@tv2east.dk
redaktion@tv2oj.dk
redaktion@tv2bornholm.dk

Send evt. nedenstående links med tidligere indslag med, så de redaktioner der ikke har set historierne fra de andre lokalstationer, har mulighed for at blive opdateret.

Indslag fra TV2 Øst: Syg efter vaccine

Indslag fra TV2 Nord: Efter alvorlige bivirkninger: Advarer mod HPV-vaccine

Det kan også anbefales, at I sender supplerende links med i mailen, så journalisterne får øje for problemets omfang. Der er mange tilgængelige informationer, og der kan evt. bruges links fra “Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen”’s side.

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter