søndag, 19. maj - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationLæge Stig Gerdes om HPV-syndromet

Læge Stig Gerdes om HPV-syndromet

Efter at have oplevet flere i sin praksis med bivirkning efter HPV-vaccination, fortæller læge Stig Gerdes om HPV-syndromet lig myalgisk encefalopati (ME).

HPV-syndromet lig myalgisk encefalopati (ME). 

Kære Medborgere
Da Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og Statens Seruminstitut fortsat markedsfører HPV/Gardasilvaccinen som sikker og uden bivirkninger, ser jeg mig nødsaget til at anmode alle om at dele følgende meddelelse, så den kommer ud i alle landets kroge, således vaccinen ikke gives nogen personer.

HPV-syndromet indgår i myalgisk encefalopati (ME). Jeg har været bange for at komme med den udmelding tidligere fordi funktionelle lidelser ikke skulle sætte deres klamme hænder på bivirkningsofrene. Det er de, så vidt jeg er informeret, desværre allerede begyndt på. Funktionelle lidelser er en katastrofe for landets borgere, fordi det er en diagnoseskraldespand, der uden hold i virkeligheden konverterer ME til en psykisk lidelse.

Myalgisk encefalopati er en somatisk anerkendt diagnose af WHO med diagnosekoden ICD10:G93.3, som er anerkendt i flere lande i verden, specielt Norge arbejder intenst med sygdommen, se vedlagte link:

Veileder i forbindelse med utredning på sykehus av pasienter der man mistenker
Myalgisk encefalopati (ME)/ Kronisk utmattelsessyndrom (CFS)

I perioden 27.08.2013 til den 09.09.2013 er der anmeldt 50 sager om bivirkninger af HPV, hvilket svarer til 4 om dagen, og vi vil således hurtigt nå op over 1000 bivirkningsramte. Jeg kan ligeledes forstå, at Sundhedsstyrelsen definerer alvorlige bivirkninger anderledes, end hvad rimeligt er. Jeg vil mene, en person, der har to-tre sygedage om ugen, er alvorlig ramt af bivirkninger. Jeg mener derfor, at det totale antal indberettede bivirkninger skal betragtes som alvorlige. Ingen vil indberette kløe, rødme eller hovedpine som en bivirkning.

Er du selv ramt eller pårørende, kan du med fordel følge følgende grupper på Facebook: HPV-bivirkningsramte og Bivirkningsramte efter HPV vaccinen

Personligt har jeg altid været for vacciner, men ved Gardasil sætter jeg grænsen, indtil den er frikendt for at kunne udløse ME.
Jeg synes fortsat Gardasil skal trækkes tilbage, og så skal vi vente på, at der bliver fremstillet en vaccine, der 100% dækker HPV, og som er ugiftig.
Derfor: Meld til Jeres læge at I ikke vil have HPV/Gardasilvaccinen til Jer selv eller Jeres børn. Hvis alle gør det, er der ingen at vaccinere og vaccinen vil efter nogen tid blive fjernet fra markedet.

Læge Stig Gerdes

https://www.facebook.com/IKlemmeIDetKommunaleSystem/posts/448888098553920

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter