mandag, 20. maj - 2024
ForsidePolitikPolitikKlaus K Blog skriver om HPV-vaccinen og den uhellige alliance

Klaus K Blog skriver om HPV-vaccinen og den uhellige alliance

Klaus K Blog har skrevet et glimrende indlæg om HPV vaccinen, samrådet i Folketinget og den uhellige alliance mellem Kræftens Bekæmpelse og medicinalindustrien.

https://www.facebook.com/KlausKblog/posts/10151944205243926

’Astrid Kragh efterplaprer Kræftens Bekæmpelses reklame-materiale fra medicinalindustrien. Men HPV-vaccine redder ingen liv. Ingen. Det er simpelthen vås

Lad os nu i stedet være ærlige, og kalde en spade for en spade:

HPV-vaccine kampagnen er en ganske almindelig business salgskampagne, iværksat af de globale medicinalgiganter Glaxo & Merck og deres danske samarbejdspartner på kræftområdet – Kræftens Bekæmpelse.

Kampagnens mål er at hive 1,5 milliarder kroner op af den danske statskasse.

Vaccinen er jo ikke “gratis”, som naive unge kvinder lader til at tro. Skatteyderne betaler – ligesom de betaler det meste af medicinalindustriens øvrige omsætning i Danmark

HPV-kampagnen har bibragt offentligheden den fejlagtige opfattelse, at man kan udrydde den mindste kræftsygdom i danske kvinder – livmoderhalskræft, 78 dødsfald årligt – hvis man fylder samtlige unge kvinders kroppe med denne, meget dyre HPV-vaccine.

Men der er ingen garanti for, at vaccinen virker efter hensigten. Der er nemlig intet bevis for, at HPV-vaccine forhindrer kræft – hverken livmoderhalskræft eller anden kræft. Den reducerer kun en mindre del af den HPV-virus, som man mener er årsag til kræft.

Til gengæld er der 100% garanti for, at nogle kvinder vil få andre sygdomme og hæslige bivirkninger. Det er set overalt i verden, og sagerne er nu buldret frem i Danmark også …

Sådan er historien. Man vaccinerer en stor befolkningsgruppe mod en bittelille sygdomsrisiko – med en vaccine, der ikke forhindrer risikoen, men som med sikkerhed vil give nogen kvinder sygdomme, de ellers ikke ville have fået. Dette er sandheden

Et hurtigt kig på økonomien i HPV-vaccinerne: Før staten betalte, kunne man selv købe de tre stik hos lægen for ca. 3.000 kroner.

Hvis vi antager, at producentens andel af dette beløb er ca. 50% – hvilket er et meget konservativt gæt i sådan en branche – så vil Glaxo & Merck altså tjene 1.500 kr. pr. vaccineret kvinde. Vaccinerer man 1 million kvinder, tjener de altså:

1,5 milliarder kroner … ! Ikke nogen dårlig omsætning

Og udgifterne? De største udgifter er ikke udvikling og fremstilling, som man skulle tro – de udgør kun en minimal andel – nej, de største udgifter er markedsføring:

Produktion af “videnskabelige” artikler & medieartikler – spredning af argumentet for HPV-vaccinen skulle virke – propagandaen, der igen & igen har hamret budskabet ind i hjernen på folk:

At man kan forhindre kræft. At vaccinen “redder liv”, som disse naive unge piger – tragisk – er blevet vildledt af Kræftens Bekæmpelse til at tro:

http://www.youtube.com/watch?v=m7UjQBZwqTg

Den markedsføring har simpelthen kostet kassen. Og naturligvis er det Kræftens Bekæmpelse, der står for markedsføringen (som denne video er en del af). KB er nemlig medicinalindustriens “samarbejdspartner” på kræftområdet i DK – de samarbejder med Glaxo og Merck.

Det vidste vi jo i forvejen – Kræftens Bekæmpelse har i mange år selv skrevet på deres website, at de har partnerskab med medicinalindustrien:

http://www.180grader.dk/Videnskab/kraeftens-bekaempelse-fr-taesk-igen-de-ger-forekomsten-af-kraeft

Man kan diskutere, om HPV-kampagnen er umoralsk. Man kan diskutere, om skaden som pigerne udsætter sig for er stor eller lille – man kan diskutere, om det er rimeligt, at Kræftens Bekæmpelse lyver – og man kan diskutere om det er rigtigt eller forkert, at medicinalindustrien er en mafia, som prof. Peter Gøtzsche siger …

Men man kan *ikke* diskutere, om det er business. For det ER business. Det er en uhyre profitabel mega-business. Det drejer sig ikke om at “redde liv”, men om at tjene penge.

Det er tydeligt for enhver, der kender til produktion og markedsføring i erhvervslivet.

Jeg anbefaler alle at blive medlem af denne Facebook-gruppe:

https://www.facebook.com/TilKampForRetfaerdigOplysningOmHpvVaccinen

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter