mandag, 20. maj - 2024
ForsideMedierVideoerIkke et tilfælde

Ikke et tilfælde

Det er ikke et tilfælde at der pr. november 2013 har der været 31.741 indrapporterede bivirkninger fra HPV-vaccinen i USA.

Medicinalvirksomhederne, så vel som som alle sundhedsorganer, der alle har patenter på og tjener på vaccinen, siger at de alle er et tilfælde. Men dette er ikke sandt, det er klare beviser for at HPV-vaccinen giver alvorlige bivirkninger og pigerne har ret til at blive hørt. De bør ikke bare afvises og skjules så ingen andre får den viden de har.

‘Not a Coincidence’ (Ikke et Tilfælde) er en kampagne startet af The Canary Party, som et opråb til den medicinske verdens utallige undskyldninger. Det er på tide at stoppe med undskyldningerne, og begynde at lytte til forældrene og de vaccineskadede. For de er ikke et tilfælde. De fortjener at blive hørt, de fortjener en stemme, respekt, opmærksomhed og svar. De har brug for medicinske procedurer, der bruger deres symptomer, til at finde mulige behandlingsmetoder. Alle vaccineskadede har fortjent at blive behandlet, og ikke blive overset på grund af et vaccinationsprogram, der ikke må stilles spørgsmålstegn ved.

Tag gerne tid til at høre disse unge kvinder og mødre, fortælle deres historier om skader efter Gardasil.

Gardasil Injury: Not a Coincidence

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter