mandag, 20. maj - 2024
ForsideBivirkningerBivirkningsramte i DanmarkGitte blev syg af HPV-vaccinen

Gitte blev syg af HPV-vaccinen

Familiejournalen skrev i lørdag d. 7 juni om Gitte Møller, der blev syg af HPV-vaccinen.

Gitte Møller var gravid da hun første gang modtog vaccinen mod livmoderhalskræft og var derefter alvorligt syg i over et år. Bivirkningerne fra vaccinen var mange, og varierede lige fra delvise lammelser i arme og ben til koldsved, synsforstyrrelser, skrivebesvær, talebesvær, hovedpine, svimmelhed, kvalme og ondt i alle led og knogler i kroppen samt konstant træthed.

Gitte lod sig vaccinere i maj 2013 på baggrund af en artikel hun havde læst om Mira Wanting, som var død af livmoderhalskræft, og pga. vaccinens forebyggelsesmuligheder. Sundhedspersonalet forsikrede Gitte om, at hun ikke ville få bivirkninger af vaccinen, men begyndte allerede efter den anden vaccination at mærke til delvise lammelser. Gittes læge foreslog blot lykkepiller og psykologhjælp, mens Gitte via internettet fandt ud af hvilke reelle bivirkninger HPV-vaccinen kunne give og skiftede derefter kost og opsøgte en homøopat, hvilket hjalp.

Under sygdomsforløbet startede Gitte en gruppe på facebook, ”HPV-bivirkningsramte”. Hun er dagligt i kontakt med adskillige piger og fortvivlede mødre til unge piger, som er blevet syge af HPV-vaccinen. Selvom Facebook-gruppen nu rummer over 200 medlemmer anslår Gitte, at der mindst er 1200 kvinder i Danmark, som er alvorligt bivirkningsramt.

Gittes Facebookgruppe kan findes her:

HPV-bivirkningsramte

Hele artiklen kan læses her:

HPV-vaccinen gjorde mig syg

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter