mandag, 20. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferGær i vacciner og autoimmune sygdomme

Gær i vacciner og autoimmune sygdomme

Gær i vacciner bliver nu kædet sammen med det stigende antal autoimmune sygdomme.

De seneste år er tilfældene af autoimmune sygdomme eksploderet ifølge amerikanske Center for Disease Control (CDC). Det er sygdomme hvor kroppens immunforsvar går til til angreb på kroppen. En ny videnskabelig artikel kæder de mange tilfælde af disse autoimmune sygdomme sammen med saccharomyces cerevisiae – en gær der bliver brugt bl.a. i bagning og brygning – den er at finde i mange vacciner; også HPV vaccinen Gardasil.

Anti-Saccharomyces cerevisiae autoantibodies in autoimmune diseases: from bread baking to autoimmunity

Den del af s. cerevisiae der bekymrer forskerne er mannan, som findes i cellevæggen på gæren, men som også findes i glykoproteiner i den menneskelige krop, bl.a. cellevægge, bindevæv, mave-tarm sekreter og blodplasma. Disse glykoproteiner udfører mange funktioner; så hvis kroppens immunforsvar går til angreb på mannan, kan det være ødelæggende for kroppen. Men det er det der lader til at ske, ved mange autoimmune sygdomme. Autoimmune sygdomme opstår når kroppens eget forsvarssystem vender sig mod sig selv, hvilket resulterer i sygdomme som leddegigt, crohns syndrom, inflammatorisk tarmsygdom, systemisk lupus erythematosus, fosfolipid antistofsyndrom, multipel sklerose, mellitus type 1 diabetes og visse hjertesygdomme.

Gæren s. cerevisiae bliver som sagt brugt til bagning og brygning, så hvad gør at denne gær pludselig kan blive en fjende for kroppen? Det handler om måden gæren kommer ind i kroppen og hvad den kommer ind i kroppen med. Formålet med en vacciner er at skabe en lokal “storm” i immunsystemet, så det vil reagere på den substans der bliver injiceret – eksempelvis virus DNA – så kroppen skaber antistoffer mod det. Et middel til at skabe irritation i kroppen, kaldet en en adjuvant – i Gardasils tilfælde er det aluminium – er hvad der skaber “stormen” i immunforsvaret, og mikroben eller virus DNA, er antigenet. Problemet er blot, at når der injiceres andre substanser ind sammen med adjuvanten og antigenet, kan disse substanser også af immunforsvaret, blive set som værende antigener. Er en af disse substanser meget lig noget der naturligt findes i kroppen, så kan immunforsvaret begynde at udvikle antistoffer mod dele af dens egen krop, og dermed skabe en autoimmun sygdom. Dele af mannan i gæren s. cerevisiae, er næsten identisk med dele af den menneskelige krop; så derfor har gæren i vacciner – blandet dem HPV vaccinen Gardasil – potentialet til at skabe autoimmune sygdomme.

Forskerne der undersøgte gæren s. cerevisiae’s potentiale for at skabe autoimmune sygdomme, fandt en klar sammenhæng mellem gærens mannan og kendte autoimmune sygdommes antigener. Blandt dem leddegigt, crohns syndrom, inflammatorisk tarmsygdom, systemisk lupus erythematosus, fosfolipid antistofsyndrom, multipel sklerose, mellitus type 1 diabetes og visse typer hjertesygdomme. Selv om man ikke ofte forbinder hjertesygdomme med autoimmune sygdomme, er en sygdom som reumatisk feber en autoimmun sygdom, og ifølge forskerne kan flere hjertesygdomme kædes sammen med s. cerevisiae.

Der er altså nu fundet en klar sammenhæng mellem vacciner indeholdende gæren s. cerevisiae og autoimmune sygdomme. Der sker i øjeblikket en eksplosiv vækst i tilfældene at autoimmune sygdomme, samtidig med en stigende mængde vacciner på markedet. Autoimmune sygdomme er fuldstændig ødelæggende for mange folks helbred og livskvalitet. Mange med disse sygdomme, bliver spist af med en forklaring om, at deres sygdom skyldes genetik og miljø. Det har indtil nu ikke været nævnt, at det miljø, er den enorme mængde vacciner de bliver injiceret med. Prisen for disse autoimmune sygdomme – både for individet og samfundet – er enorm. Men på trods af dette, er det slet ikke til diskussion hvilken ødelæggende effekt, den stigende mængder af vacciner på markedet, kan have for samfundet og individet. Det er på tide debatten bliver taget.

Yeast in Vaccines Tied to Autoimmune Diseases

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter