mandag, 20. maj - 2024

Det skete i 2013

TakForStøtten

Vi takker alle for den helt utrolige støtte i 2013.

Målet for dette år var, at få bragt retfærdig information om HPV-vaccinen ud i medierne, så flere kunne blive informeret korrekt om både vaccinens indholdsstoffer og dens mulige bivirkninger. Dette synes vi er gået i opfyldelse. Politiken har bl.a. haft en lang række artikler, hvor der blev sat fokus på medicinalindustriens dobbeltroller ift. HPV-vaccinen. Samtidig er flere af de bivirkningsramte piger også blevet hørt, og bl.a. dagbladet BT har et par gange har haft forsideartikler og sat fokus på HPV-vaccinens alvorlige bivirkninger. Samtidig er der kommet mere forskning frem, som sætter spørgsmålstegn ved HPV-vaccinens effektivitet og sætter fokus på de mange potentielle bivirkninger. Grundet mediernes massive fokus har politikerne ligeledes haft HPV-problematikken til debat og er kommet frem til at investere i opsamling og formidling af viden, vedrørende bivirkninger i forbindelse med HPV-vaccinen. Ikke et beløb vi mener er tilstrækkeligt, men det er en start.

Målet for 2014? Tør man håbe på at få stoppet HPV-vaccination, indtil vi har fået undersøgt konsekvensen af vaccinen fyldestgørende?

Tak til alle der hjælper med at dele budskabet om retfærdig oplysning om HPV-vaccinen. Vi glæder os til at give mere information i det nye år.

Vi ønsker alle et godt nytår!

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter