Forside HPV-vaccinen Indholdsstoffer Antallet af danske børn der bliver vaccineret falder

Antallet af danske børn der bliver vaccineret falder

De danske sundhedsmyndigheder råber vagt i gevær: Antallet af danske børn der bliver vaccineret falder.

Tv2.dk fortalte i sidste uge, at mange forældre glemmer at vaccinere deres børn, hvilket i den grad har skabt røre. Tv2.dk skriver i dag, at de har modtaget adskillige mails fra vrede forældre, som understreger, at de bestemt ikke har glemt at vaccinere børnene. Tværtimod er der tale om et bevidst valg.

Vrede forældre: Derfor vaccinerer vi ikke vores børn

Line Helsted Jørgensen er en af dem der har skrevet ind og fortæller: ”Desværre forholder det sig bare således, at jeg er nødt til at fravælge vaccinerne til mine børn, fordi der er så meget aluminium i. Min ældste søn på nu seks år fik sine første fire vacciner og udviklede på grund af disse en svær aluminiumsallergi. Det betyder, at han slår ud med nældefeber, hvis han kommer i direkte kontakt med aluminium, hvilket findes i mange produkter”.

Line er langt fra den eneste, der har oplevet denne type bivirkning. Hun repræsenterer en gruppe forældre på omkring 200 medlemmer, der mener, at deres børn har udviklet allergi som følge af vaccinen. ”Der bliver ved med at dukke nye tilfælde op. Og der er sikkert mange flere derude”, siger hun.

Kort tid efter at denne nyhed i dag blev offentliggjort var ”eksperter” klar med modsvar.

Eksperter til forældre: Farligere at droppe vaccinen

Henrik Jensen fra Sundhedsstyrelsen udtaler: ”Sådan skal forældre reagere. Og selvfølgelig er kløe og udslæt generende. Men det er en kendt bivirkning. Den er sjælden og ikke farlig. Og i langt de fleste tilfælde fortager den sig”.

Denne kommentar mødes dog med kritik fra de forældre, der har børn med den vaccinefremkaldte alluminiumallergi. I flere tilfælde er det netop et problem fordi allergien stadig eksisterer flere år efter vaccination og er til stor gene for børnene, der konstant må klø sig på injektionsstederne for at søge lindring på irritationen. Line Helsted Jørgensen fortæller til tv2.dk, at hun undrer sig over, at sundhedsmyndighederne ikke anerkender problemet. ”Det undrer mig, at man ikke bliver oplyst om bivirkningen. Det undrer mig, at man ikke kan lave vacciner til allergikere. Vi føler os overladt til os selv”, siger hun.

Der er tilsvarende aluminium i HPV-vaccinen, og sættes i litteraturen i forbindelse med adskillige helbredskonsekvenser. Der kan læses en engelsk artikel om aluminium i vacciner her:

Aluminum and Vaccine Ingredients: What Do We Know? What Don’t We Know?

Her på siden har vi også tidligere skrevet om aluminium i vacciner og det kan læses her:

Dokumentar: Aluminiumsalderen

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter